130 jaar woonspecialist
4.000m2 wooninspiratie
Advies op maat
5-sterrenspecialist

Wintersale

Hier een selectie van showroommodellen die we met 30% -60% korting aanbieden met behoud van 1 jaar volledige garantie .Snelle levering is mogelijk . O.A. Banken ,Hoekbanken, Eethoeken , Kasten , Fauteuils , Relaxfauteuils , Auping matrassen , Tempur matrassen , Pullman boxsprings en Pullman matrassen.

Prijzen zijn incl bezorgen(tot 30 km) woont u iets verder weg dan berekenen we kosten in overleg. De kasten kunnen gemonteerd worden en indien gewenst de apparatuur aangesloten.Deze  kosten worden dan op urenbasis met u verrekend.

Goedkoop goede meubels kopen in omgeving Hollands Kroon, Den Helder of de omgeving van Schagen? Onze showroommodellen combineren de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen met een scherpe prijs. Kom proefzitten op een van de modellen in de showroom en neem die vervolgens meteen mee naar huis. Profiteer van aantrekkelijke acties voor onze showroommodellen. Hoogwaardige meubels met een mooi design voor een lage prijs, zodat u eenvoudig inspiratie op kunt doen en een nieuw interieur niet teveel hoeft te kosten.