Familiebedrijf sinds 1885  4000m2 Woonwinkel
Advies bij u thuis is op afspraak wel mogelijk en eventueel advies met beeldbellen.
De winkel is gesloten voor bezoek tot 8 Februari. De service en het uitleveren gaat gelukkig gewoon door.
Als u wilt bestellen of vragen heeft kan dat gewoon per telefoon of mail.

Over NULANDwoonstijl


Hierbij ons Team Nuland.

Ons verkoopteam bestaat uit: Hanny, Els, Walter en Robert. We zijn allen goed geinformeerd en creatief. We helpen en inspireren en u graag op een rustige maar enthousiaste manier over de mogelijkheden van het produkt binnen uw ruimte. Yvonne is er voor de administratie en receptie, Astrid zorgt dat het schoon en netjes is in de winkel  en Jannie doet de financiele admistratie. Team Hans en Yelco zijn onze vakkundige buitendienst. Nuland Woonstijl bestaat al sinds 1885, we hebben al vele generaties ervaring in het mooi maken van uw woning en dat doen we met veel plezier.


Team Nuland.

VLNR: Els , Walter , Hans , Hanny, Astrid , Jannie ,Mariette (is opgevolgd door Yvonne), Robert en  Yelco

Alles voor een tevreden klant:

Een goed advies is goud waard. Als erkend lokaal bedrijf willen we u niet slechts een product of dienst verkopen,maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Ervaringen van onze klanten:

We bestaan al sinds 1885 en al verschillende generaties doen we ons best om een mooie collectie wonen,slapen en stoffering te laten zien in ons mooie dorp. We krijgen mensen uit de hele kop van Noord Holland en zijn trots op ons werk en trots op onze vaak langdurige relatie met onze klanten.


Click to enter value