4000m2 showroom wonen, slapen en woningstoffering met eigen buitendienst  
Familiebedrijf sinds 1885 in Anna Paulowna nu gerund door Robert en Walter van Nuland
Vele mooie merken met oa: Auping,Pullman,Tempur, Stressless,BP,Pode,Luxaflex, Jasno,Interstar,Cloak.
  Diverse keren per jaar acties van oa. Stressless,Tempur en Auping. ...check de site 

Over NULANDwoonstijl


Hierbij ons Team Nuland.

Ons verkoopteam bestaat uit: Melissa, Els, Walter en Robert. We zijn allen goed geinformeerd en creatief. We helpen u graag op een rustige maar enthousiaste manier. Yvonne is er voor de financiele administratie en receptie, Astrid zorgt dat het schoon en netjes is in de winkel. Hans en Yelco zijn onze vakkundige buitendienst. Nuland Woonstijl bestaat al sinds 1885, we hebben al vele generaties ervaring in het mooi maken van uw woning en dat doen we met veel plezier.


 

 

Alles voor een tevreden klant:

Een goed advies is goud waard. Als erkend lokaal bedrijf willen we u niet slechts een product of dienst verkopen,maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.We hebben een mooie showroom van 4000m2 met heel veel leuke merken op het gebied van Wonen, Slapen en Stoffering. We hebben alle 'tools' in huis om samen met u een mooie oplossing te bedenken of het nu om een bed gaat, nieuwe bank of compleet interieur , wij vinden alles leuk.

Ervaringen van onze klanten:

We bestaan al sinds 1885 en al verschillende generaties doen we ons best om een mooie collectie wonen,slapen en stoffering te laten zien in ons mooie dorp. We krijgen mensen uit de hele kop van Noord Holland en zijn trots op ons werk en op onze vaak langdurige relatie met onze klanten.