4000m2 Woonwinkel in  Anna Paulowna  Famliebedrijf sinds 1885.
Thuisadvies is natuurlijk ook mogelijk om u daarna in de winkel nog beter te kunnen helpen.
Za 09 okt en zo 10 okt Cloak en deploeg weekend     
Acties (oa.Auping Tempur & Stresslless) en voordeel op div. showroommodellen    

Slapen

Slapen in ultiem slaapcomfort, dat is wat we bij Nuland Woonstijl garanderen. Bezoek onze showroom in Anna Paulowna in de kop van Noord Holland tussen Den Helder en Schagen om de comfortabele bedden uit te proberen. Onze adviseurs vertellen u graag over onze merken Auping, Pullman en Tempur waarmee wij u diverse soorten slaapcomfort aanbieden. Auping: minimalistische vormgeving en comfort met uitstekende ventilatie. Pullman: voor de meest comfortabele boxspring. Tempur: de expert op het gebied van drukverlaging met NASA schuim.

Bijmeubelen en linnenkasten zijn van onze Italiaanse partner Nova Mobili waar wij uw slaapkamer mooi mee maken. De hoofdkussens zijn van Silvana, Tempur en Auping en kunnen thuis getest worden.

We zijn u graag van dienst met een goed slaapadvies, waardoor u het juiste matras kunt selecteren. Alles op het gebied van slapen onder één dak: bij ons bent u aan het juiste adres. Auping en Pullman kunt u in de winkel informeren naar de lopende acties van TEMPUR & AUPING(wij doen altijd mee)