sinds 1885 
4.000m2 woonwinkel
2e Pinksterdag gesloten
Ivm de Coronacrisis volgen we de RIVM richtlijnen

Collectie

Nuland Woonstijl is uw specialist op het gebied van wonen en slapen. Van mooie banken en hoekbanken met relaxfauteuils voor een gezellige zithoek en eettafels met eetkamerstoelen tot de kleinste accessoires voor op de kast.

Onze specialisten zijn altijd op zoek naar mooie nieuwe trends voor binnen, om in te wonen en in te slapen. Bovendien zorgen we voor mooie raamdecoratie en prachtige vloeren met karakter. Voor een huis om in thuis te komen.

We zijn op die manier al meer dan 130 jaar de woonspecialist in Anna Paulowna en omgeving. We zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Hollands Kroon, Den Helder en Schagen, dus kom eens langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Wonen en slapen

We zijn onder andere specialist op het gebied van wonen en slapen. De collecties voor wonen en slapen zorgen in de showroom voor meer dan 4.000m2 aan wooninspiratie. Kom een keer langs en laat u verbazen door de mooie meubels voor de woonkamer, de slaapkamer en voor de rest van het huis. Met mooie bijpassende accessoires of opvallende kleurcontrasten voor een prachtig interieur.

Bekijk op het gebied van wonen bijvoorbeeld onze eetkamerstoelen, de eetkamertafels en natuurlijk de kasten. Verder zorgen we er met bijvoorbeeld grote hoekbanken, fauteuils en verlichting voor dat u het complete huis opnieuw kunt inrichten. En wenst u advies bij de verschillende kleuren of combinatie van materialen? We vertellen u er graag meer over bij ons in de showroom in Anna Paulowna.

Uiteraard geldt dat ook op het gebied van slapen. Wat dacht u van de mooie kasten van Nova Mobili en bijvoorbeeld de bedden van Tempur, Auping of Pullman? We zorgen daarmee voor een prachtig assortiment. Doe online alvast inspiratie op en kom het uitproberen bij ons in de showroom. Wij zorgen er graag voor dat u prachtig kunt wonen, met materialen van goede kwaliteit.

Raamdecoratie en vloeren

Buiten het wonen en slapen om is er uiteraard meer beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze brede collectie raamdecoratie? U heeft de keuze uit een aantal mooie ophangsystemen, net als uit een brede collectie gordijnen. Verder zijn we vanuit de showroom in Anna Paulowna de specialist in bijvoorbeeld Jasno Shutters, maar ook officiële dealer van Sunway en Luxaflex. We zorgen er daarmee voor dat u de ramen prachtig kunt decoreren, terwijl u er daarnaast op een heel functionele manier gebruik van kunt maken.

Ook op zoek naar een vloer? We hebben een eigen buitendienst om die netjes en naadloos bij u te laten leggen. U heeft de keuze uit verschillende mooie soorten tapijt, net als diverse harde vloeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Verder kunt u rekenen op een brede collectie mooie karpetten, om meteen meer warmte en sfeer aan te brengen in de woonkamer of de slaapkamer. Bekijk de verschillende vloeren om inspiratie op te doen of stel onze adviseurs uw specifieke vragen.

Accessoires voor in huis

Tenslotte bent u bij ons aan het juiste adres voor accessoires. We zorgen er met een collectie bijzettafels en bijvoorbeeld hockers voor dat u de zithoek op een leuke manier kunt inrichten en u overal in huis mooie spullen neer kunt zetten. Bekijk onze sierkussens en de verschillende design elementen. Kom naar de showroom om ze zelf te bekijken en ontdekken of gebruik het online aanbod om alvast de eerste inspiratie op te doen.